fredag den 23. februar 2007

Liv i krukken.


Nu hvor man grundet sneen er spærret inde. Er det glædeligt at jeg i dag har fået to biller, med en tredje på vej - Dejligt med lidt action her i snekaos. Billen man kan se, er netop komet ud af sin puppe, den kom ud med hovedet først, mens den krængede sin skal af. Dens bagkrop er stadigvæk hvid, den's vens bagkrop har fået den rigtige kobberbrune farve.



Mit planteprojekt kører lidt træls synes jeg. Kun Idas grønne jomfuer og en enkel solsikke er på vej, har også plantet honningmelon, som lynhurtigt begyndte at skyde, men de er gået i sig selv, og er nu helt væk igen. Øv. Håber meget på min avocado.

torsdag den 22. februar 2007

Vinterens kræfter











Se blot disse kræfter.
Se de ellers så store og majestætiske træer, må give efter for sneens istag på deres grene. Man kan høre de kæmper, kæmper for bibeholde deres glans, men vinteren er ubarmhjertig, de vil have træerne til at bøje sig for den virkelige konge.

HVOR BLEV FORÅRET AF???


Øv, så gik den ikke længere. se bare en kedlig udsigt fra mit vindue (det er ceres bryggeriets væg)

Men ud i det må man jo, man må kunne finde lidt forår til trods for Kong Vinters modvilje... Jeg tog Mia med, lidt af et kulturchok for hende, da hun netop er vendt hjem fra palmestrande og dejlig solskind i Thailand.
Derudaf det gik, med høje knæ løft for at forcere de stigende snemasser. Ikke meget forår, tre solsorte der forsøgte at finde bær på en busk. Andrikkerne som ellers havde de fine forærsfornemmelser over for de søde hunner lå og puttede sig.

MEN JO... Hvad var nu det???

Har jeg fundet lidt forår.....???

Jeg tror det....

DER VAR FORÅRET SVØBT IND I EN KOLD VINTERDUNSDYNE, MEN DEN ER DER, OG KÆMPER FOR AT KOMME FREM.

mandag den 19. februar 2007

Forårsfornemelser

Sikker snestorm på onsdag.
Uha, både tv2 og dr er enige, vi kommer ikke uden om en god gedin snestorm. HVAD ER NU DET FOR NOGET?? Her har man gået og tr
oet man, grundet den globale opvarmning, var sikret tidligt forår, og aldrig mere have brug for sin iskraber og vinterstøvler.
Det skal være løgn, foråret ER på vej. Ud i min biotop for at finde sikre forårs tegn.



Jo, jeg synes nu der er masser af forår, fuglene sang, en andrik havde masser af forårsfornemelser i hans mave da han så en hun, et par af hættemågerne havde smidt vinterfjerdragten, og jeg hørte gøgen kalde.
Der var masser af erantis, vintergækker, påskeliljer, og enkelte krokus.

Jeg så også en hel del nyopsatte fuglekasser, med forskellige hulstørrelser, disse vil jeg opsøge flere gange og følge situationen, og se hvilke fugle der beboer de forskellige kasser.

VINTERSNESTORM NEJ TAK FORÅR OG IS FRA PARADIS JA TAK!