torsdag den 8. februar 2007

STOR DAG

Så skete det, i løbet af natten er en af mine melorme transformeret til en puppe. Har forgæves forsøgt at tage et billede af den efterladte tomme skal, men mit lånekamera på hele to megapixels fandt det irrelevandt at foksere og derved dokumenter denne fantstiske "fødsel".

tirsdag den 6. februar 2007

Udsigt fra min biotop


Natur oase i cty..

lidt info om botanisk have:

Botanisk Have er en af Århus Kommunes ældste parker, centralt beliggende i byens midte. Et eldorado for botanisk intereserede og et åndehul og fristed for byens borgere. Haven er opdelt i forskellige botaniske afsnit. En blomsterdal, en rosenhave, et stort område til oprindelige danske plantesamfund, en enklave med prydplanter samt temahaver med samlinger af farveplanter, læge- og giftplanter, krydderurter m.fl. Samt træer og buske fra hele verden. I den nordlige ende af haven er der en større amfiscene, der især om sommeren bliver brugt til forskellige underholdende arrangementer. I forbindelse med haven ligger byens største turistattraktion, Den Gamle By og Væksthusene, fem forskellige drivhuse med planter fra troperne.

På biotop jagt...





Dette er den inspirerende udsigt fra min dør, ikke den mest ophisende natur, men man kan grille ved græsset om sommeren, så det er bedre end ingenting:





Biotop jagten går nu ind... Det er her jeg bor, som i kan se, ikke meget natur:



Heldigvis bor jeg lige ved siden af botanisk have i Århus, så her må jeg kunne finde min biotop.






mandag den 5. februar 2007

I gang med planteprojekt


Så kom jeg igang med mit plantehold. Har set køkkenskabe igennem, har fundet: Hasselnødder, mandler, solsikkekerne. Derudover har jeg prøvet at så Ida's valmuer, en avocado sten, et hvidløg samt citronsten.

Jeg har købt spiringsjord, jo det er der noget der hedder, 20 kr mere end alm jord, så nu har det bare at spirre....

Mine små venner har fået et syltetøjsglas at boltre sig i. Nu må de godt snart puppe sig.
Med hensyn til min biotob, har jeg valgt botanisk have i Århus, dette er min nabo. Jeg skal nok få billeder der fra, men som tidligere nævnt er mit kamera i Thaland, så det er noget med jeg skal ud og låne.